Entorn

 

La Garriga és un municipi de la comarca del Vallès Oriental. Situat a 40 quilòmetres de Barcelona, ​​forma part del Parc Natural del Montseny, la Garriga ha tingut un fort creixement gràcies al moviment demogràfic cap a la perifèria de la població de la capital catalana.

El poble és travessat, de nord a sud, pel riu Congost, un afluent de Riol Besòs. A l'alçada dels ponts del Figaró, el riu té una resclosa de la qual neix la séquia Monar, un curs d'aigua que inicialment tenia la funció de gestionar el molí de Can Blancafort, al nord de poble, i que amb el transcurs els segles es va anar allargant per poder regar els camps, se li va fer travessar el poble de nord a sud i va determinar l'existència de carrerons petits i estrets, típics d'una part del centre de la població. Encara avui dia, el reg, en gran part enterrat, condueix l'aigua per sota de les cases del poble.

La població és circumval·lades per l'autovia C-17, que comunica Barcelona amb Vic. Així mateix, transcorre pel municipi la línia ferroviària que va de Barcelona a Puigcerdà i la Tor de Querol.

En l'estructura urbanística del poble destaca fortament el Passeig, una via urbana oberta el 1878 de gairebé un quilòmetre de llarg, ombrejada per dues fileres de 272 enormes plataners procedents inicialment del parc de la Devesa de Girona. És l'avinguda més senyorial de la Garriga.

La Garriga és coneguda a tot Catalunya per la seva indústria més important, la del moble, així com per les seves aigües termals, pels seus edificis modernistes d'estiueig i per les catifes de flors que es realitzen durant la festa del Corpus Cristí. Per Corpus, la Garriga fa olor de flors.

El Museu Biblioteca Fundació Maurí, situat al carrer de Cardedeu de la Garriga, recull el llegat testamentari de l'il·lustre notari José Maurí i Serra, fill predilecte de La Garriga.

 

Entorno Hotel Termes la Garriga


La Roca Village

 

La Roca Village és el teu destí per passar un dia de shopping de luxe inoblidable.

Més de 130 boutiques amb les firmes nacionals i internacionals més xic, i descomptes de fins al 60%* tot l'any. Al Village trobaràs tot el que pots necessitar per relaxar-te en família o amb amics: restaurants i terrasses, pàrquing i wifi gratuït...

Tot a una preciosa vila mediterrània de la qual no et cansaràs de passejar. I amb La Roca Village Shopping Express®, podràs venir des del centre de Barcelona al Village en només 40 minuts.

Obert de dilluns a diumenge de 10 a 22 h. www.LaRocaVillage.com

larocavillage
larocavillage