Hotel Termes La Garriga  header
Home > SPA i senderisme

SPA i senderisme
Hotel Termes La GarrigaFer senderisme per La Garriga és una de les millors formes de gaudir dels nostres meravellosos paisatges, és per això que des de l'Hotel Termes Garriga et proposem algunes rutes per realitzar durant la teva estada al nostre hotel. A més, a les nostres instal·lacions disposem d'un SPA perquè després d'una llarga caminada, puguis relaxar-te i gaudir de les nostres aigües termals. Així doncs, et proposem un pla perfecte: descobreix els paratges naturals de la Garriga i relaxa't al SPA del nostre hotel.

En aquest article podràs veure diverses rutes de senderisme de dificultat mitjana-baixa perquè gaudeixis de la nostra comarca mentre fas esport:

La Vall dels Tremolencs

Temps: 3 h
Distància: 8 km
Desnivell: 200 m
Dificultat: Mitjana

Amb un recorregut no gaire llarg, si decideixes optar per aquesta ruta, podràs observar les diverses comunitats vegetals, així com els canvis que l'home ha produït en el paisatge al llarg dels segles. L'itinerari comença a la plaça de les Oliveres en direcció nord fins a arribar a el parc dels Pinetons. A continuació has d'anar en direcció nord cap a la pista paral·lela a la riera fins a la Vall dels Tremolencs, al llarg del recorregut es puja suaument des del fons de la vall fins als peus de la carena que la tanca, Puiggraciós. Can Sunyer i Can Boget et sorprendran per la seva tranquil·litat i aïllament. Després, podràs parar i refrescar-te a la font dels Tremolencs, i tot seguit tornar per la pista que baixa travessant vinyes fins a la Tallada, des d'on podràs gaudir d'una preciosa vista de la Garriga.

Itinerari de la Doma

Temps: 2 h 15 min
Distància: 6 km
Desnivell: 160 m
Dificultat: Mitjana

L'inici d'aquesta ruta es troba al passeig dels Til·lers, on trobaràs un panell informatiu i els indicadors de la ruta. Dirigeix-te en direcció sud i travessa la carretera. En aquest primer tram de l'itinerari hauràs de seguir el traçat del petit recorregut C-33. El camí travessa diversos camps de conreu, i un cop passada l'autovia veuràs a la dreta l'església de la Doma, d'una gran bellesa i interès turístic. A partir d'aquest punt, el camí es torna una mica més difícil, ja que comença el seu ascens. Passaràs pel cementiri i aviat arribaràs a la carena, des d'on podràs gaudir d'una panoràmica de la vila i de les muntanyes que l'envolten. Seguidament, comença un suau descens cap a la Vall d'en Planell. Abans de començar la baixada val la pena aturar-se i gaudir d'una bona panoràmica de centre i nord de la Garriga.

Itinerari de Ca l'Oliveró

Temps: 1 h 30 min
Distància: 4 km
Desnivell: 100 m
Dificultat: Baixa

L'itinerari de Ca l'Oliveró segueix el traçat d'una antiga línia elèctrica. Amb els anys, s'ha convertit en un sender de pas que permet anar a les serres de nord de La Garriga per un recorregut molt agradable als peus del turó de Santa Margarida. El seu inici es troba al Passeig dels Til·lers, on trobaràs un panell informatiu i els indicadors de ruta. Hauràs de sortir en direcció nord i des d'allà pujaràs cap al turó de Can Poi. Molt aviat hauràs de deixar la pista i prendre el sender, que va en direcció nord. Però abans, val la pena seguir uns minuts fins al dipòsit d'aigua i pujar cap al punt més alt del turó de Can Poi per contemplar la Garriga des de la millor talaia. Quan entris a Ca l'Oliveró, el sender que fins ara anava per antigues vinyes i zones desforestades s'endinsa al bosc, trobaràs una pista plana que es troba al Camí de Sant Cristòfol i enllaça amb el PR-C33.

I per acabar el teu dia de la millor manera possible, et convidem a que gaudeixis d'aquestes rutes per després relaxar-te al nostre SPA. A l'Hotel Termes la Garriga comptem amb unes magnífiques instal·lacions termals on podràs gaudir de les propietats de les aigües termals mineromedicinals pròpies de la zona, que activen la circulació, disminueixen el dolor i tenen un efecte sedant. A més, l'aroma de la natura i el fluid constant de les aigües termals creen una atmosfera relaxant, una gran sensació de pau i tranquil·litat que envaeix als visitants.

Si ets un amant de la natura i vols completar la teva experiència relaxant-te en aigües termals, no ho pensis més i descobreix els paratges naturals de la Garriga i relaxa't al SPA de l'Hotel Termes La Garriga, t'assegurem que viuràs una experiència inoblidable en un entorn màgic. T'esperem!