Hotel Termes La Garriga  header
Home > Relaxa’t a La Garriga

Relaxa’t a La Garriga
Hotel Termes La GarrigaEstàs buscant un lloc on poder relaxar-te i desconnectar, però a la vegada no vols allunyar-te massa de la ciutat? A l' Hotel Termes La Garriga trobaràs el lloc perfecte per donar-te aquest espai que necessites, només a un pas de Barcelona! Vine i relaxa't a La Garriga i allotja’t al nostre hotel, un petit oasi de pau i relaxació.

A només 30 minuts de Barcelona, es troba el municipi de La Garriga, famós pels seus preciosos edificis modernistes i les aigües del seu brollador, que broten a 60 graus i que es remunten a l’època romana. Gràcies a aquesta antiga tradició i les meravelloses termes naturals de La Garriga, des de l' Hotel Termes La Garriga oferim serveis d’hotel i de balneari, amb atenció especialitzada a la salut, la relaxació i la bellesa. Gràcies a les nostres magnífiques instal·lacions termals, podràs gaudir de les propietats d'aquestes aigües mineromedicinals pròpies la zona, ideals per activar la circulació, disminuir dolors musculars i òbviament, destinades a la relaxació.

Comptem amb una piscina climatitzada amb una vidriera al sostre des d’on hi entra llum natural. Disposem també d'una habitació d'aigua, dutxes circulars i circuits termals. Dues piscines, una d'elles exterior i amb cascada, un Caldarium, un gimnàs, un jardí i tota mena de teràpies. Dins del nostre recinte també trobaràs un bar i un restaurant. Per fer-te sentir com a casa, tenim habitacions dobles i triples, decorades amb cura i perfectament equipades, totes elles amb aire condicionat i Wi-Fi gratuït.

Després de gaudir dels circuits termals i teràpies medicinals, relaxants o de bellesa, al Restaurant de l'Hotel Termes Garriga podràs tastar plats deliciosos, elaborats amb productes de mercat i de temporada. La nostra proposta gastronòmica es basa en els productes ecològics i de proximitat, sense oblidar les dietes personalitzades i depuratives complementàries d’algunes de les teràpies termals.

Si necessites desconnectar, escapar de la ciutat i tornar-hi després de carregar les piles en un entorn de luxe, l’ Hotel Termes La Garriga és el lloc ideal per fer-ho. Vine a les nostres termes, gaudeix dels nostres tractaments, tasta els plats més deliciosos al restaurant i surt de les nostres instal·lacions absolutament renovat. Només cal que reservis la teva habitació a l' Hotel Termes La Garriga. Us hi esperem!