Entorno
Home > Entorno

Entorno
Hotel Termes La Garriga

La Garriga és un municipi de la comarca del Vallés Oriental. Situada a 40 quilòmetres de Barcelona, forma part del Parc Natural del Montseny.

La Garriga
La Garriga

El poble és travessat, de nord a sud, pel riu Congost, un afluent de riu Besòs.

En l'estructura urbanística del poble destaca fortament el Passeig, una via urbana oberta en 1878 de gairebé un quilòmetre de llarg, ombrejada per dues fileres de 272 enormes plataners procedents inicialment del parc de la Devesa de Girona. És l'avinguda més senyorial de La Garriga.

La Garriga és coneguda en tota Catalunya per la seva indústria més important, la del moble, així com per les seves aigües termals, pels seus edificis modernistes d'estiueig i per les catifes de flor que es realitzen durant la festa del Corpus Christi.

El Museu Biblioteca Fundació Maurí, situat al carrer de Cardedeu de La Garriga, recull el llegat testamentari de l'il·lustre notari José Maurí i Serra, fill predilecte de La Garriga.

La Roca Village
La Roca Village

A tan sols 12 km de Termes la Garriga es troba La Roca Village, una preciosa vila mediterrània en la qual no et cansaràs de passejar i la destinació ideal per a passar un dia de shopping de luxe inoblidable.

Més de 130 boutiques amb les signatures nacionals i internacionals més chic i descomptes de fins al 60% durant tot l'any. En la Roca Village trobaràs tot el que puguis necessitar per a relaxar-te en família o amb amics.

Obert de dilluns a diumenge de 10.00 a 22.00 hores.

www.larocavillage.com